Hulpgoederen verzonden naar Irak

In mei 2018 hebben we, geheel in overeenstemming met het doel van onze stichting, een grote partij hulpgoederen verzonden naar Irak. Leden van een hulporganisatie zullen ervoor zorgen dat de goederen op de plaats van bestemming aankomen. Wij hopen u later foto’s van de aflevering te kunnen tonen.

Foto’s hulpgoederen Irak

Foto’s aangekomen rolstoelen Noord Irak

Foto’s kleding aangekomen in Noord Irak ( okt 2018)

Vanuit Breda heeft Saz-koerden, gevestigd is in het MCB Breda, bijna meer dan 1000km kleding naar noord naar vluchtelingen kampen, ontheemden en arme mensen gestuurd. Saz-Koerden wil iedereen zeer bedanken voor het afgeven van kleding

Laptop in Sylaymania ( dec 2018 verzonden)

Saz-koerden heeft ook in december een laptop naar een bassischool in Sylaymania gestuurd. De foto’s van de aankomst van de laptop in Sylaymania zullen op de website geplaatst worden zodra we ze ontvangen hebben. 8 klassen van de school zullen met deze laptop gaan werken. Er is veel behoefte aan dergelijke voorzieningen. Helaas hebben we maar 1 laptop in 2018 kunnen verstreken. We doen ons best om meer hulp te krijgen voor dergelijke voorzieningen.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *